Warning: fopen(/www/webvol11/ug/6idot82hdnn6n5q/combinova.se/storage/logs/error.log): Failed to open stream: Permission denied in /www/webvol11/ug/6idot82hdnn6n5q/combinova.se/public_html/system/library/log.php on line 22 FD3
  • Field Detector  FD 3 Utgången produkt ersatt av FD 10)

FD 3 är ett effektivt och lättanvänt verktyg för datainsamling och analys av lågfrekvent (20Hz-2kHz) magnetfältsexponering i industri-, kontors-och bostadsmiljöer.                                                                  

FD 3 är en kombinerad dosimeter och ”direct reading” magnetfältsmätare. Förmågan att granska magnetfältsexponering under perioder om en timme, en arbetsdag eller en 24 – timmarsperiod ger information om fördelning och variation av magnetfältet över tid.

FD 3 System består av en eller flera portabla dosimetrar för datainsamling tillsammans med ett kraftfullt Windowsbaserat program för mätkonfiguration, grafisk analys och presentation. FD 3 kan användas som en automatisk dosimeter för exponeringsmätningar där stora variationer av lokala magnetfält uppstår. Instrumentet laddas från en dator (PC) med mätintervall och lägesparametrar, datum och tid, plats och kontaktperson.

FD 3 kan mäta den totala exponeringen under en arbetsdag eller en speciell serie av händelser. Dosimetern kan lagra en mätning per sekund kontinuerligt under 16 timmar vilket motsvarar mer än 60,000 mätningar.


Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt

Field Detector FD 3 Utgången produkt ersatt av FD 10)

  • Tillverkare: COMBINOVA
  • Artikelnummer: 42-01
  • Tillgänglighet: Ej i produktion
Broschyr Brochure

Manual (English)

Manual (Svenska)

 

  • 0 kr